Людям з порушення зору Звичайна версія

Оголошення про проведення відкритих торгів (аукціону) з реалізації активів АТ «ІМЕКСБАНК» на електронному торговому майданчику ТБ «АЛЬЯНС»

25.04.2016

Уповноважена особа ФГФО на ліквідацію АТ «ІМЕКСБАНК» оголошує відкриті торги (аукціон) з реалізації активів АТ «ІМЕКСБАНК» іншим фінансовим установам шляхом відступлення права вимоги за кредитними договорами та договорами забезпечення виконання зобов‘язань, які проводяться на електронному майданчику Товарної біржі «Альянс» https://tb-alyans.com/

№ лота

Право вимоги за №

кредитного договору

Короткий опис застави

Початкова  вартість продажу,

грн. (без урах. ПДВ)

Гарантійний внесок, грн. без урах. ПДВ)
133 415 Нерухомість, земельна ділянка 5,7 соток, Одеська обл., с. Каролино-Бугаз 79 765,98 7 976,60
134 763 Нерухомість, квартира 73,4 кв.м. , Одеська область, м. Рені, вул. Дунайська 46 325,62 4 632,56

Лоти виставляються до продажу на перші торги.  Зниження ціни лотів під час проведення аукціону неможливе. Місцезнаходження кредитних справ: м. Одеса, пр-т. Шевченко, 8А. Учасникам в обов’язковому порядку потрібно ознайомитися з активами.

Умови продажу:

  1. Учасникамивідкритих торгів (аукціону) можуть бути юридичні особи (фінансові установи – банки або небанківські фінансові установи, крім кредитних спілок).
  2. Аукціон проводиться відповідно до Правил проведення відкритих торгів (аукціону) з продажу майна неплатоспроможних банків, щодо яких Фондом гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення про здійснення процедури ліквідації,Товарної біржі «Альянс». Переможець аукціону зобов'язаний сплатити Товарній біржі «Альянс» винагороду за проведення аукціону.
  3. Аукціон по лотам №133, 134 відбудеться за наявності хоча б одного учасника.
  4. Учасники аукціону сплачують на поточний рахунок № 26000050600516 в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 305299, код ЄДРПОУ 30010264, отримувач – Товарна біржа «Альянс»:

- гарантійний внесок – 10% (десять відсотків) від початкової вартості лоту, без ПДВ

- реєстраційний внесок за подання заяви на участь в аукціоні – 510 (п’ятсот десять) гривень 00 копійок, без ПДВ;

  1. Засоби платежу – грошові кошти в національній валюті України.
  2. Крок аукціону – 1 % (один відсоток) від початкової ціни лота.
  3. Гарантійний внесок, сплачений переможцем аукціону, за винятком витрат по організації та проведенню аукціону, зараховується до ціни продажу майна, що підлягає сплаті.
  4. Переможець відкритих торгів (аукціону) відмовляється від будь-яких претензій до продавця після підписання договору відступлення права вимоги.
  5. Усі витрати, пов’язані з укладенням договору відступлення права вимоги, покладаються на покупця – переможця відкритих торгів (аукціону). Переможець відкритих торгів (аукціону) повинен підписати протокол, договір відступлення права вимоги та провести повний розрахунок з продавцем протягом 10 банківських днів з дня наступного після закінчення відкритих торгів (аукціону).

За більш детальною інформацією та з приводу огляду активів звертатись до АТ «ІМЕКСБАНК» з 10.00 до 17.00 за  адресою: м. Одеса, проспект Шевченка, буд. 8-А. Контактна особа від Банку для ознайомлення з кредитними справами – Горбатенко Катерина Сергіївна, тел. (0482) 36-56-94. Докладну інформацію про лоти учасники аукціону зможуть отримати у процедурі торгів після реєстрації на Товарної біржі «Альянс».

Час та місце проведення відкритих торгів (аукціону) у формі електронних торгів: 25.04.2016р. з 10:00 до 12:00 год. на електронному майданчику Товарної біржі «Альянс» (www.tb-alyans.com)

Прийом заяв на участь у відкритих торгів (аукціоні) проводиться на електронному майданчику Товарної біржі «Альянс» та за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Б.Хмельницького, 16, к. 106, починаючи з дати публікації цього оголошення в газетах та закінчується 19.04.2016р. о 17 год. 00 хв.

Детальна інформація щодо продажу активів розміщена на Інформаційному порталі Фонду за посиланнямhttp://torgi.fg.gov.ua/, Товарної біржі «Альянс» https://tb-alyans.com/ та АТ «ІМЕКСБАНК» http://imexbank.com.ua/.