Людям з порушення зору Звичайна версія

Оголошення про проведення відкритих торгів (аукціону) з реалізації активів АТ «ІМЕКСБАНК» на електронному торговому майданчику ТОВАРНОЇ БІРЖІ «КИЇВСЬКА АГРОПРОМИСЛОВА БІРЖА»

17.06.2016

Уповноважена особа ФГФО на ліквідацію АТ «ІМЕКСБАНК» оголошує повторні(другі) відкриті торги (аукціон) з реалізації активів АТ «ІМЕКСБАНК» іншим фінансовим установам шляхом відступлення права вимоги за кредитними договорами та договорами забезпечення виконання зобов‘язань, які проводяться на електронному майданчику Товарної біржі «Київська агропромислова біржа»  https://kapb.in.ua/

№ лота Право вимоги за № кредитного договору Короткий опис застави

Початкова  вартість продажу,

грн. (без урах. ПДВ)

Гарантійний внесок, грн. без урах. ПДВ)
209390 13-18/08-МК-23 Житлова нерухомість (квартира 58,5м.кв.) Одеська обл., Біляївський р-н, с. Набережне, вул. Елісєєва 312 862,57 31 286,26

Лот виставляється до продажу на другі торги зі зменшенням початкової вартості продажу на 10%. Місцезнаходження кредитних справ: м. Одеса, пр-т. Шевченко, 8А. Учасникам в обов’язковому порядку потрібно ознайомитися з активом.

Умови продажу:

  1. Учасникамивідкритих торгів (аукціону) можуть бути юридичні особи (фінансові установи – банки або небанківські фінансові установи, крім кредитних спілок).
  2. Аукціон проводиться відповідно до Регламенту проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу майна неплатоспроможних банків на Товарній біржі «Київська агропромислова біржа», щодо яких Фондом гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення про здійснення процедури ліквідації. Переможець аукціону зобов'язаний сплатити Товарній біржі «Київська агропромислова біржа» винагороду за проведення аукціону.
  3. Аукціон по лоту №209390 відбудеться за наявності двох учасників.
  4. Учасники аукціону сплачують на поточний рахунок № 26005500086817 в ПАТ «Креді Агріколь Банк», МФО 300614, код ЄДРПОУ 23243248, отримувач – Товарна біржа «Київська агропромислова біржа»:

- гарантійний внесок – 10% (десять відсотків) від початкової вартості лоту, без ПДВ

- реєстраційний внесок за подання заяви на участь в аукціоні – 100 (сто) гривень 00 копійок, з урахуванням ПДВ.

  1. Засоби платежу – грошові кошти в національній валюті України.
  2. Крок аукціону – 1 % (один відсоток) від початкової ціни лота.
  3. Гарантійний внесок, сплачений переможцем аукціону, за винятком витрат по організації та проведенню аукціону, зараховується до ціни продажу майна, що підлягає сплаті.
  4. Переможець відкритих торгів (аукціону) відмовляється від будь-яких претензій до продавця після підписання договору купівлі-продажу придбаного активу.
  5. Переможець відкритих торгів (аукціону) на підставі протоколу про проведення аукціону укладає договори відступлення прав вимоги за кредитним договором та договорами забезпечення виконання зобов’язань. Усі витрати, пов'язані з підписанням цих договорів, покладаються на покупця - переможця аукціону. Переможець відкритих торгів (аукціону) повинен підписати протокол, провести повний розрахунок та підписати договір відступлення права вимоги з продавцем протягом 10 банківських днів з дня наступного після закінчення відкритих торгів (аукціону).

За більш детальною інформацією та з приводу огляду активів звертатись до АТ «ІМЕКСБАНК» з 10.00 до 17.00 за  адресою: м. Одеса, проспект Шевченка, буд. 8-А. Контактна особа від Банку для ознайомлення з кредитними справами – Горбатенко Катерина Сергіївна, тел. (048)737-51-43. Докладну інформацію про лоти учасники аукціону зможуть отримати у процедурі торгів після реєстрації на Товарній біржі «Київська агропромислова біржа».

Час та місце проведення відкритих торгів (аукціону) у формі електронних торгів: 17.06.2016р. з 10:00 до 12:00 год. на електронному майданчику Товарної біржі «Київська агропромислова біржа»https://kapb.in.ua/.

Прийом заяв на участь у відкритих торгах (аукціоні) проводиться на електронному майданчику Товарної біржі «Київська агропромислова біржа»  за адресою: https://kapb.in.ua/, починаючи з дати публікації цього оголошення в газетах та закінчується 14.06.2016р. о 17 год. 00 хв.

Детальна інформація щодо продажу активів розміщена на Інформаційному порталі Фонду за посиланнямhttp://torgi.fg.gov.ua/,Товарної біржі «Київська агропромислова біржа»https://kapb.in.ua/  та АТ «ІМЕКСБАНК» http://imexbank.com.ua/ .