Людям з порушення зору Звичайна версія

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ АУКЦІОНУ З РЕАЛІЗАЦІЇ АКТИВІВ АТ «ІМЕКСБАНК» НА ЕЛЕКТРОННОМУ ТОРГОВОМУ МАЙДАНЧИКУ ТБ «ПОЛОНЕКС»

22.02.2017

Оголошення Фонду гарантування вкладів фізичних осіб щодо проведення відкритих торгів (аукціону) з продажу майна ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО БАНКУ «ІМЕКСБАНК» організатором торгів ТОВАРНОЮ БІРЖЕЮ «ПОЛОНЕКС».

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомляє про проведення відкритих електронних торгів (аукціону) з продажу майна, що обліковується на балансі АТ «ІМЕКСБАНК»:

лоту

Найменування майна Стислий опис майна

Початкова ціна продажу лоту, грн.

(з ПДВ)

Публічний паспорт активу (посилання)
Q3920542942b867 Основні засоби Сейф депозитарний та сувенірна продукція у кількості 125 од.

87 532,80

http://torgi.fg.gov.ua:80/120948

ПАСПОРТ ТОРГІВ

(умови продажу лоту № Q3920542942b867)

Лот № Q3920542942b867 виставляється Повторно (втретє)
№ та дата Рішення виконавчої дирекції ФГВФО/ Комітету з питань організації продажу активів, про затвердження умов продажу №2580 від 24.11.2016 р.
Організатор відкритих торгів (аукціону)

ТБ «ПОЛОНЕКС» код ЄДРПОУ 39205429 поштова адреса:

01054, м. Київ, вул. Бульварно-Кудрявська, 33-Б, 3 поверх, офіс 4, тел. (044) 223-40-27,  працює щоденно крім вихідних та святкових з 09.00 год. до 18.00 год.

та перелік організаторів торгів , які у своїй діяльності використовують створену Громадською організацією «ТРАСПЕРЕНСІ ІНТЕРНЕШНЛ УКРАЇНА» Електронну торгову систему http://torgi.fg.gov.ua:80/prozorrosale

Розмір гарантійного внеску 10% від початкової ціни лоту, але не більше 500 000,00 грн.
Вимоги щодо кількості зареєстрованих учасників Відкриті торги (аукціон) не можуть вважатися такими, що відбулися, у разі відсутності кроку відкритого аукціону у розрізі лотів або якщо на участь у відкритому аукціоні було зареєстровано лише одного потенційного покупця.
Банківські реквізити для зарахування гарантійного внеску Зарахування гарантійного внеску здійснюється на реквізити  організатора, де зареєструвався учасник, які розміщені  по посиланню на організаторів торгів , що  використовують у своїй діяльності, створену Громадською організацією «ТРАСПЕРЕНСІ ІНТЕРНЕШНЛ УКРАЇНА», Електронну торгову систему http://torgi.fg.gov.ua:80/prozorrosale
Крок аукціону та порядок підвищення ціни 1% (один) відсоток від початкової ціни продажу за окремим лотом
Порядок ознайомлення з майном ознайомитись з майном можливо в робочі дні з 9:00 до 17:00 за його місцезнаходженням та за попередньою домовленістю у робочі дні по телефону 048 7375143
Контактна особа від банку з питань ознайомлення з майном Носко-Гребенік Катерина Миколаївна, м. Одеса, проспект Шевченка, 8 а, тел. 048 7375143 [email protected]
Дата проведення аукціону 22.02.2017
Час проведення аукціону Точний час проведення аукціону щодо кожного лоту  надається  організаторами  торгів , які у своїй діяльності використовують створену Громадською організацією «ТРАСПЕРЕНСІ ІНТЕРНЕШНЛ УКРАЇНА» Електронну торгову систему, впродовж дня оприлюднення аукціону на сайтах організаторів.

Адреса для доступу до електронного аукціону

http://www.prozorro.sale
Місце та форма прийому заяв на участь в аукціоні

Адреса, адреса веб-сайту, e-mail

паперова/електронна форма заяви,  щодо   місця та форми  прийому заяв на участь в аукціоні , розміщено за посиланням  на реквізити організаторів торгів , які у своїй діяльності використовують створену Громадською організацією «ТРАСПЕРЕНСІ ІНТЕРНЕШНЛ УКРАЇНА» Електронну торгову систему http://torgi.fg.gov.ua:80/prozorrosale

Термін прийому заяв на участь в аукціоні До 21.02.2017 року

Кінцеві дати сплати:

гарантійного внеску

21.02.2017 року

Гарантійний внесок може вважатися сплаченим із моменту його зарахування на банківський рахунок оператора, якщо це відбулося не пізніше ніж за одну годину до закінчення строку подання цінових пропозицій

Обмеження загальної кількості відкритих торгів Чотири

Кожний учасник торгів, який реєструється для участі у торгах, приймає:

-  Правила проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу майна банків, щодо яких прийнято рішення про здійснення процедури ліквідації.

- Регламент організації та проведення торгів,  який розміщений на веб-сайті організатора торгів, та зобов’язаний у разі визнання його переможцем сплатити організатору торгів винагороду за проведення аукціону.

         Учасник аукціону в обов’язковому порядку потрібно ознайомитися зі станом майна до подачі заявки на участь у відкритих торгах (аукціоні). Учасник аукціону, разі визнання його переможцем,зобов’язаний сплатити організатору торгів винагороду за проведення аукціону. Усі витрати, пов’язані з укладенням договору відступлення права вимоги, покладаються на покупця – переможця відкритих торгів (аукціону). Переможець відкритих торгів (аукціону) повинен підписати протокол, провести повний розрахунок та підписати договір відступлення права вимоги з продавцем протягом 10 робочих днів з дня наступного після закінчення відкритих торгів (аукціону). Переможець відкритих торгів (аукціону) відмовляється від будь-яких претензій до продавця після підписання договору купівлі-продажу придбаного активу.