Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредити, у забезпечення яких передано навчально-спортивну базу футбольного клубу з міста Одеса, виставлено на продаж

24.10.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

25 листопада відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами, що перебувають на балансі АТ «Імексбанк».  У заставі банку – навчально-спортивна база футбольного клубу в Одесі, прості іменні акції  АТ «Іллічівський завод ЗБК» та корпоративні права на ТОВ «Агрофірма «Августівка». Стартова ціна лоту, який на торги виставляється уперше, складає 51,30 млн грн.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитами, що перебувають на балансі АТ «Імексбанк». Відповідно до інформації Єдиного державного реєстру, компанії позичальники не перебувають у процесі припинення. Попри це, станом на початок серпня цього року заборгованість за договорами сягнула 565,23 млн грн.

У забезпечення за кредитними договорами передано нежитлові будівлі  навчально-спортивної базифутбольного клубу, загальною площею 1678,4 м2. База розташовується у місті Одеса. На території комплексу – два стандартних футбольних поля (з натуральним та штучним покриттям), адміністративна будівля з навчальним класом, житловими кімнатами та переодягальнями. Комплекс є тренувальною базою молодіжних командфутбольного клубу та СДЮШОР.

Крім того, у заставі банку – прості іменні акції  АТ «Іллічівський завод ЗБК» у кількості 56 687 211 штук та корпоративні права на ТОВ «Агрофірма «Августівка», що становить 100% статутного капіталу товариства.

Детальний опис забезпечення, відкриті паспорти активів та торгів – за посиланням.

На аукціон актив виставляється уперше.

Стартова ціна лоту – 51,30 млн грн.

Електронні торги відбудуться з 10:00 до 11:00 25 листопада на майданчику Товарної біржі «КМБФ». Кінцевий термін прийому заявок на участь в аукціоні – 16:00 24 листопада.