Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредити, забезпечені навчально-спортивною базою одеського футбольного клубу, виставлено на продаж

30.11.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

11 грудня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами юридичних осіб, що перебувають на балансі АТ «ІМЕКСБАНК». У заставі банку – навчально-спортивна база футбольного клубу в Одесі. На повторні торги лот виставляється з початковою ціною реалізації 22,33 млн грн.

Одним лотом на торги виставляються права вимоги за трьома кредитами двох юридичних осіб. Попри те, що інформація про поточну діяльність позичальників відсутня, за даними з Єдиного державного реєстру, компанії позичальники не перебувають у процесі припинення. На початок листопада цього року заборгованість за кредитами склала 664,47 млн грн.

При цьому у заставі банку – нежитлові будівлі  навчально-спортивної бази футбольного клубу, загальною площею 1678,4 м2. База розташовується у місті Одеса. На території комплексу, розташованого на земельній ділянці площею 42 585 м2, – два стандартних футбольних поля (з натуральним та штучним покриттям), адміністративна будівля з навчальним класом, житловими кімнатами та переодягальнями. Комплекс є тренувальною базою молодіжних команд футбольного клубу та СДЮШОР.

Крім того, у заставі банку – прості іменні акції  акціонерного товариства та  корпоративні права.

Детальний опис забезпечення, відкритий паспорт активів – за посиланням.

Умови участі в аукціоні – тут.

Аукціон відбудеться 11 грудня у системі ProZorro.Продажі. Початкова ціна реалізації - 22 332 105,43 грн.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.