Людям з порушення зору Звичайна версія

Офіс АТ «ІМЕКСБАНК» в Одесі знову виставлено на продаж

03.03.2020

ПРЕС-РЕЛІЗ. Фонд гарантування виставив на відкриті торги нежитлову будівлю, що перебуває на балансі АТ «ІМЕКСБАНК» загальною площею - 12 101,4 м. кв. та понад 500 одиниць основних засобів (зокрема: телекомунікаційне обладнання, серверне обладнання, оргтехніка, кондиціонери, жалюзі, метало-пластикові конструкції).

Торги відбудуться 05 березня 2020 р. за англійською моделлю аукціону на майданчику FFN (ТОВ «Фьост Файненшіал Нетворк Юкрейн»). Цей об’єкт уже 14 разів виставлявся на торги, в тому числі через ProZorro.Продажі, але досі не був викуплений.

Приміщення розташоване за адресою: м. Одеса, пр-т Гагаріна, 12 А. У центрі міста в парковій зоні з виходом до скверу Ботанічний трикутник.

Початкова ціна лоту – 284,64 млн грн.

Кінцевий термін прийняття заяв – 04.03.2020 до 20:00 за київським часом.

Більш докладну інформацію, в тому числі публічний паспорт активу із описом виставленого на продаж майна, можна  переглянути на інтернет-порталі Фонду гарантування torgi.fg.gov.ua  за посиланням або на офіційному сайті Фонду гарантування за посиланням.

Також ознайомитись з умовами аукціону можна на веб-сторінці організатора торгів www.ffncorp.com для зареєстрованих учасників торгів (аукціону) та у кімнаті банку.